Reacţii după ce MARIUS STAN şi-a anunţat candidatura pentru şefia LPF

Reacţii după ce MARIUS STAN şi-a anunţat candidatura pentru şefia LPF
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

La doar câteva zile după de fostul primar al municipiului Galaţi, Marius Stan, a anunţat că intenţionează să candideze pentru şefia Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), fostul preşedinte al Ligii, Dumitru Dragomir, a declarat că niciun candidat nu va avea şanse la alegeri în faţa actualului conducător, Gino Iorgulescu.

"Marius Stan este un om cu experienţă, a fost ani de zile preşedinte de club, a fost primar de oraş de peste 200.000 de oameni. Dar, după părerea mea, dacă concurează Gino, câştigă tot Gino, că îl pun serviciile, îl pune partidul. Când l-am văzut în tribuna oficială pe Dâncu, la meciul ăsta, cum dădea el indicaţii de acolo, am zis că înnebunesc. După ce a stricat ţara, nu numai fotbalul, uite-l cum se lăfăie acolo! Gino candidează sigur, că este obligat să păstreze contractul cu ăştia, că altfel puşcăria îi mănâncă. Cei care l-au pus pe Gino sunt la putere acum. În afară de Marius Stan, ar trebui să mai candideze alţi oameni de fotbal, nu din ăştia cum e Burleanu, pus de oameni politici şi de servicii", a declarat Dragomir, la Pro X, citat de Digi 24.

Aceeaşi situaţie este şi la FRF, spune Dragomir, care este de părere că numai Gheorghe Hagi ar putea să-l învingă pe Răzvan Burleanu.

Citit 7925 ori Ultima modificare Luni, 04 Septembrie 2017 19:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.