Bătaie între taximetrişti, în Ţiglina 1

Bătaie între taximetrişti, în Ţiglina 1
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un tânăr de 30 de ani, şofer la o companie de taxi din Galaţi, a ajuns la spital în urma unui conflict pe care l-a avut în plină stradă, cu un alt taximetrist. Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona staţiei din Ţiglina 1, loc unde cei doi taximetrişti care se cunoşteau dinainte şi-au intersectat drumurile. Din câte se pare, bărbatul de 30 de ani ar fi avut o datorie mai veche la colegul său mai tânăr cu zece ani şi din cauza asta s-ar fi luat la ceartă. "Creditorul" nu a ezitat să îi aplice o corecţie datornicului, lovindu-l cu pumnul în faţă şi provocându-i o rană în zona ochiului. 

"Secţia 2 Poliţie a fost sesizată cu privire la un incident petrecut în zona blocului I 2, în urma căruia un bărbat de 30 de ani a fost agresat de un alt bărbat, de 20 de ani, suferind o plagă la arcadă. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat", a precizat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Poliţiştii Secţiei 2 au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe şi fac cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs incidentul.

Citit 7269 ori Ultima modificare Luni, 25 Septembrie 2017 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.