Bătăi, în numele fiului

Bătăi, în numele fiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Internat în spital, un tecucean susţine că a ajuns aici în urma celei de-a şasea bătăi încasate chiar de la copilul său *

De la pescuit a mers acasă, iar de acolo a ajuns direct la Urgenţe! Aşa şi-a petrecut seara de marţi un bărbat de 58 de ani din Tecuci, care susţine că este a şasea oară când fiul său îl rupe în bătaie.

„A venit beat, că atunci când e treaz n-ai nici o treabă cu el. Şi mi-a dat cu pumnii şi cu picioarele. Nici nu mai ştiu cum am ajuns aici. Am un deget strivit, dar nu mai ştiu când m-a lovit şi peste mâini. Că el e karatist din ăsta”, poveste bărbatul, cu trupul dar şi cu sufletul zdrobit de durere.

„Eu venisem de la pescuit. Băusem şi eu o bere, două acolo … Şi m-a bătut iar. Dacă el munceşte? De unde, ce a muncit el vreodată în viaţa lui?”, se întreabă retoric bărbatul, internat acum în Secţia de Chirurgie Toracică a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, zicând că fiul agresiv trăieşte mai mult pe banii săi şi ai soţiei sale.

„A fost internat un domn de 58 de ani care ispăşeşte vina de a fi făcut un copil care n-a muncit niciodată până la 28 de ani şi are nevoie de bani. Sursa de bani este tatăl pe care îl bate sălbatic şi care este acum internat în spital pentru a şasea oară cu un traumatism toracic şi cu un deget strivit. Cea mai uşoară muncă e să-l baţi pe unul şi să-i iei banii. Dacă e vorba despre tată e şi mai uşor pentru că e pe acasă şi deci e vorba despre muncă la domiciliu” a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

E posibil ca bărbatul să îşi ierte şi de această dată fiul, dat fiind că până ieri, la orele prânzului, oamenii legii nu primiseră nici o reclamaţie în acest sens, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici.

Dacă tatăl nu depune plângere, întrebarea e: ce îl va opri pe fiul agresiv să îşi repede actele de cruzime?

Citit 829 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.