Se caută organizator pentru Târgul de Crăciun | Poveste de iarnă de 200.000 de lei

Se caută organizator pentru Târgul de Crăciun | Poveste de iarnă de 200.000 de lei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Gălăţenii vor avea parte, în perioada 29 noiembrie - 24 decembrie, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, de Târgul de Crăciun "Poveste de iarnă 2017", eveniment pentru organizarea căruia Primăria municipiului Galaţi a scos la bătaie un contract cu o valoare estimată de 200.000 de lei.

Spectacole şi concerte, ateliere de creaţie pentru copii, Casa lui Moş Crăciun, carusel, personaje de poveste, bucate tradiţionale şi daruri de sărbători, dar şi întâlniri cu Moş Nicolae şi cu Moş Crăciun reprezintă atracţiile evenimentului Târg de Crăciun "Poveste de iarnă 2017", prin care municipalitatea îşi doreşte să deschidă oficial sezonul sărbătorilor de iarnă.

Xonia, Radu Ile, Nicole Cherry, Elena Ionescu, Dorian Popa, Grasu XXL, Matteo, Alina Eremia, Manuel Riva şi Ştefan Hruşcă sunt vedetele nominalizate de Primăria Galaţi în caietul de sarcini al achiziţiei publice lansate pentru organizarea târgului. Aceasta este lista din care câştigătorul achiziţiei publice va trebui să asigure "un minimum de artişti care vor susţine concertele live" în zilele stabilite de municipalitate, pe scena amplasată în cadrul târgului.

Programul dorit de municipalitate

Pe 29 noiembrie, când este programată deschiderea oficială a Târgului de Crăciun, se doreşte un concert de muzică populară. Iar pe 6 decembrie, programul ar urma să cuprindă un concert susţinut de un artist renumit, programe interactive pentru copii, muzică, dans, personaje animate costumate, spiriduşi şi, desigur, invitatul principal - Moş Nicolae, care le va oferi dulciuri şi jucării celor mici. Şi tot atunci va avea loc un moment special: aprinderea iluminatului festiv.

Potrivit caietului de sarcini, în fiecare seară din perioada 7-9 decembrie, vor avea loc spectacole susţinute de ansambluri de datini şi obiceiuri din diferite zone ale ţării, grupuri de copii, grupuri de colindători, cântăreţi de muzică populară, artişti consacraţi, trupe cunoscute şi coruri celebre.

Pe 10 decembrie, este aşteptat însuşi Moş Crăciun, care, până pe 23 decembrie, le va da întâlnire copiilor pentru cel puţin o oră pe zi.

Pe 13 şi 15 decembrie, vor fi spectacole de muzică populară, pe 20 decembrie - un concert susţinut de minimum un artist de muzică uşoară, iar pe 23 decembrie - un concert de muzică pop susţinut de un artist renumit, de talie naţională.

Primăria va pune la dispoziţie 20 de căsuţe de lemn, care vor fi decorate de Crăciun şi vor găzdui meşteri populari şi comercianţi de produse alimentare şi nealimentare specifice Crăciunului. De asemenea, vor fi organizate, în perioada 6 - 23 decembrie, ateliere de creaţie destinate copiilor: creaţie populară, măşti populare şi decoraţiuni de iarnă.

Citit 3348 ori Ultima modificare Joi, 16 Noiembrie 2017 11:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.