BlackBerry a primit o comandă pentru un milion de telefoane din partea unui singur client

BlackBerry a primit o comandă pentru un milion de telefoane din partea unui singur client
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Producătorul canadian de telefoane BlackBerry a primit din partea unui singur "partener consacrat" o comandă pentru achiziţia a un milion de telefoane BlackBerry 10, lansate în ianuarie, aceasta fiind cea mai mare comandă din istoria companiei, relatează Bloomberg.

"O comandă pentru un milion de aparate este un extraordinar vot de încredere în BlackBerry 10", a declarat Rick Costanzo, vicepreşedinte executiv al BlackBerry.

Un purtător de cuvânt al companiei a refuzat să spună cine este cumpărătorul.

BlackBerry are printre clienţi companii şi agenţii guvernamentale, precum şi unii dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din Statele Unite, cea mai mare piaţă a sa.

Reprezentanţii Verizon Wireles, cel mai mare operator de telefonie mobilă din SUA, nu au fost disponibili, iar cei ai AT&T şi Sprint Nextel, care ocupă următoarele două poziţii pe piaţă, au refuzat să comenteze.

Telefoanele din gama BlackBerry 10 sunt elementul central al strategiei de relansare adoptată de compania canadiană, după ce cota sa pe piaţa globală a scăzut în raport cu IPhone al Apple şi aparatele cu sistemul Android al Google.

Citit 2052 ori Ultima modificare Joi, 14 Martie 2013 16:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.