Supărat pe poliţia locală, a vrut să se arunce în gol
Foto: Marius Negri

Supărat pe poliţia locală, a vrut să se arunce în gol
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Desfăşurare de forţe, ieri, în parcarea mall-ului gălăţean. Asta după ce un apel la Numărul Unic de Urgenţă 112 anunţa faptul că o persoană, urcată pe un panou publicitar, ameninţă că se aruncă. La faţa locului a ajuns atât un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dar şi pompieri, poliţişti locali şi poliţişti de la naţională.

Poliţiştii locali au fost cei care l-au şi identificat pe cel urcat aproximativ 30 de metri înălţime. „Este vorba despre un bărbat de 38 de ani, care luni noapte a fost depistat de poliţiştii locali în zona mall-ului, având asupra sa un bagaj voluminos. Ţinând cont că exista o plângere că în zonă s-au furat lucruri puse la uscat, colegii mei l-au oprit şi l-au legitimat. Ulterior, acesta a fost lăsat să plece”, ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Individul, cunoscut cu probleme psihice, a refuzat să coboare de stâlp susţinând că poliţiştii locali care l-au oprit luni noapte și i-au dat cu spray lacrimogen în faţă. „La nivelul Poliţiei Locale a fost demarată o anchetă, iar din primele verificări nu se confirmă spusele bărbatului, respectiv reiese că nu s-a folosit spray-ul lacrimogen”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

După ce a solicitat ca la faţa locului să fie aduși soţia şi copilul său, dar şi după ce toate maşinile de poliţie locală şi naţională au plecat din zonă, individul a coborât de pe stâlp. „A fost adus la sediul poliţiei locale, iar ulterior a fost predat colegilor noştri de la naţională, pentru finalizarea anchetei începute în urma apelului la 112”, a conchis Aurelia Matei.

Bărbatul, care va merge miercuri în audienţă la directorul Poliţiei Locale, Petrică Hahui, riscă să primească o amendă, conform Legii 61/1991, pentru tulburarea liniştii publice.

Citit 6116 ori Ultima modificare Luni, 25 Decembrie 2017 02:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.