Șase persoane au ajuns la spital după ce un autobuz a fost lovit de un TIR
Foto: GSG

Șase persoane au ajuns la spital după ce un autobuz a fost lovit de un TIR
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Șase persoane au ajuns la spital, una dintre ele în stare gravă, după ce au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc sub podul de la Filești. În incident au fost implicate un autobuz și un TIR, iar vinovat de producerea lui a fost șoferului TIR-ului. Conform polițiștilor, șoferul TIR-ului, un bărbat de 60 de ani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

”La ieșirea din municipiul Galați a avut loc un accident rutier, în urma căruia au rezultat șase victime. Dintre cele șase victime, conducătorul unui autobuz este rănit grav, având fracturi la ambele picioare, dar este conștient. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum de către conducătorul unui autotir, în curbă, intrând pe sens opus”, ne-a declarat Bogdan Carp, inspector șef al Poliției Rutiere Galați.

În urma impactului, șoferul autobuzului, un bărbat de 34 de ani, a rămas încarcerat și a avut nevoie de un echipaj de la descarcerare.

”Detașamentul de pompieri Galați a intervenit pentru salvarea celor șase victime, în urma unui accident de circulație sub podul de la Filești, dintre un autobuz și un TIR cu semiremorcă. Cele șase victime au fost salvate și transportate la spital. A fost și o persoană încarcerată, conducătorul autobuzului, cel mai grav rănit, care a fost scos și predat echipajelor medicale. O parte din călători s-au autosalvat, alții au fost salvați de colegii mei”, a declarat maior Valentin Banciu, de la ISU Galați.  

Pasagerii din autobuz s-au speriat îngrozitor, unii dintre ei sărind pe geam pentru a ieși din autobuzul lovit.

Niciunul dintre șoferi nu consumase alcool, dar șoferul TIR-ului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 17174 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Februarie 2018 00:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.