Minor rănit în accident de mașină de un șofer fără permis

Minor rănit în accident de mașină de un șofer fără permis
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La data de 16 februarie a.c., la ora 21,20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe D. J. 251, soldat cu rănirea unei persoane.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că un tânăr în vârstă de 24 ani din comuna Pechea, a condus un autoturism în localitate, dinspre comuna Cuza Vodă către comuna Costache Negri și, pentru că nu a adaptat o viteză corespunzătoare, în curbă, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, pasagaerul aflat pe locul din dreapta față, un minor de 16 ani, din comuna Pechea, a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri un medicale.

Efectuând verificări în bazele de date, polițiștii au constatat că șoferul autoturismului nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

Citit 3821 ori Ultima modificare Duminică, 18 Februarie 2018 19:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.