Tentativă de omor între ciobani

Tentativă de omor între ciobani
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Poliţiştii gălăţeni au depistat, în zona cartierului Micro 17, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Pechea, bănuit de comiterea unei tentative la infracţiunea de omor, care se sustrăgea cercetărilor.

Din anchetă a rezultat faptul că, în data de 12 februarie, în jurul orei 16,00, în timp ce se afla în incinta unei stâne din extravilanul comunei Vârlezi, pe fondul consumului excesiv de alcool şi al unui conflict spontan, bărbatul i-ar fi aplicat victimei, un consătean în vârstă de 55 de ani, mai multe lovituri în zona capului, cu un obiect contondent. Din raportul medicol-legal, a reieşit că leziunile suferite de bărbatul de 55 de ani au fost grave, punându-i acestuia viaţa în pericol.

Bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, continuă cercetările în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor.

Citit 4089 ori Ultima modificare Joi, 22 Februarie 2018 03:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.