Femeie BĂTUTĂ şi VIOLATĂ în toaleta bisericii

Femeie BĂTUTĂ şi VIOLATĂ în toaleta bisericii
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un cumplit atac căruia i-a căzut victimă o octogenară din Iveşti a avut loc în prima zi de Paşte. Femeia se afla la biserică, unde avea atribuţii administrative şi a fost atacată în toaletă de un recidivist, care a zdobit-o în bătaie, ca să o siluiască. Bătrâna a murit marţi, la spital.

Un hoţ cu state vechi la numai 24 de ani, din Iveşti, şi-a trecut în cazier cea mai cumplită atrocitate pe care o poarte comite o fiinţă omenească. În ziua de Paşte, a schingiuit o bătrână care putea să îi fie străbunică, cu unica intenţie de a-şi satisface poftele carnale. Ca lucrurile să fie şi mai rele, şi-a ales drept loc biserica din comună, iar după ce şi-a dus la îndeplinire planul, şi-a abandonat victima în agonie, ore în şir.

Filmul evenimentelor

În prima zi a Paştelui, puţin înainte de prânz, Neculiţa Ciursaci (82 ani) a mers la biserică, unde se ocupa de diverse sarcini administrative. În lăcaşul de cult şi-a făcut apariţia şi Negoiţă Nicolae Irinoiu, un tânăr de 24 de ani, din comună, pe care lumea îl ştia că obişnuia să mai lucreze cu ziua prin sat, ca să îşi câştige existenţa. Nimic suspect nu i s-a părut bătrânei, care, la un moment dat, a mers spre toaletă. Acolo a fost urmărită de individ, care, profitâd de locul izolat şi de faptul că nu era nimeni la biserică la acea oră, a atacat-o pe bătrână cu pumnii. Sub ploaia de lovituri puternice şi din cauza vârstei înaintate, femeia nu a avut nicio şansă în faţa tânărului, care, după ce a doborât-o, a violat-o. Şi-a abandonat victima în toaletă şi a plecat. Timp de şase ore, Neculiţa Ciursaci a agonizat în grupul sanitar, loc în care avea să o găsească soţia preotului, care a şi chemat salvarea.

La Spitalul de Urgenţă, medicii au fost şocaţi de starea în care se afla victima. "Pacienta a ajuns într-o stare foarte gravă, fiind victimă a unei agresiuni. A venit cu un politraumatism prin agresiune, cu un stop cardio-respirator resuscitat anterior", ne-a declarat dr. Bogdan Băneşanu, medic în cadrul UPU-SMURD Galaţi.

Aflată în stare critică, femeia a mai trăit două zile, timp în care poliţiştii şi procurorii au reuşit să îl reţină pe autor şi să obţină arestarea lui pentru tentativă la omor calificat şi o infracţiune de viol. Cum, între timp, victima a murit, procurorii vor schimba încadrarea juridică în omor calificat şi viol. Au oricum toate motivele să o facă şi, mai mult, să obţină pedeapsa maximă pentru individul care nu este la prima problemă cu legea. Are un cazier bogat, cu multe infracţiuni contra patrimoniului, la care se va adăuga acum şi o crimă. Una înfiorătoare, susţin anchetatorii.

"Actul medico-legal arată că inculpatul a manifestat o ferocitate deosebită în aplicarea loviturilor asupra persoanei vătămate. Sunt lovituri de pumn aplicate în zona feţei, în zona frontală, în zona pieptului, are fracturi costale. În momentul în care a fost internată, era deja în stare de comă", a precizat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Citit 12481 ori Ultima modificare Vineri, 13 Aprilie 2018 00:45

3 comentarii

 • postat de xxx
  Joi, 12 Aprilie 2018 11:37
  5.2.205.***
  Consecinţa unor legi făcute pe genunchi în guvernul Boc, nedeybătute în parlament si adoptate prin răspundere. Vorba vine că răspunderea este numai pentru a evita dezbaterea şi votul parlamentului. Răspunderea reală ar trebui să fie pentru consecinţe.
  5
  4
  Raportează
 • postat de atamanu
  Joi, 12 Aprilie 2018 09:58
  188.24.246.***
  Bietul "tanar"....Ce soarta trista. Tocmai acu" cand mai era putin si primea si el "recompensa" pentru conditii inumane de incarcerare...Incepea o viata noua, se integra in societate...In mod sigur nu e vinovat. Numai baba aia cu o moralitate indoielnica l-a ademenit si scos din minti. Domnu" Dragnea, domn' Tariceanu, dati-i domnilor ( asa oameni inimosi si buni, cum va cunosc ) un avocat de marca, sa-l scoata nevinovat...Nu se poate asa ceva.... ( Acest text se vrea a fi un pamflet trist vis-a-vis de mizeria creata de catre un partid al borfasilor, in justitia romana )
  3
  17
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Joi, 12 Aprilie 2018 09:17
  5.13.205.***
  Si-a fost eliberat din ordinul dat de tudorel acest monstru... ciuma bubonica a justitiei... deci imi vine sa zic vomit cand aud cuvintele astea "justitie" "economie" "stat de drept" "interesul national"!.... Unul dintre ele Romania cand exista nu le-a cunoscut niciodata iar in prezent colonia este total paralela cu toate patru!
  6
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.