Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Poliţiştii rutieri au aplicat 198 sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 11 permise de conducere, în urma unei acţiuni care a avut loc pe 20 iunie pe raza municipiului Tecuci şi a comunelor arondate.

Acţiunea, la care au participat poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi şi cei ai Biroului Rutier Galaţi, a avut ca scop creşterea gradului de disciplină rutieră. „În cadrul acţiunii au fost constatate 198 contravenţii, fiind aplicate tot atâtea sancţiuni contravenţionale, dintre care 52 pentru şoferii care nu purtau centura de siguranţă, 41 pentru defecţiuni tehnice, 31 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege, 16 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, patru pentru folosirea telefonului mobil, iar 43 pentru alte abateri la regimul rutier. Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de 71.802 de lei”, ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Pe lângă amenzile aplicate, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 11 permise de conducere, dintre care patru pentru consum de alcool, trei pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea, trei pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi unul pentru nerespectarea indicaţiilor poliţistului rutier.

Totodată, au fost reţinute 20 de certificate de înmatriculare şi trei seturi de plăcuţe de înmatriculare.

În cadrul acţiunii au fost constatate şi patru infracţiuni la regimul rutier, respectiv conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Citit 3819 ori Ultima modificare Luni, 25 Iunie 2018 01:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro