Tragic accident petrecut pe DJ242.O fetiţă de şase ani şi mama ei şi-au pierdut viaţa (FOTO)

Tragic accident petrecut pe DJ242.O fetiţă de şase ani şi mama ei şi-au pierdut viaţa (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Grav accident de circulaţie pe DJ 242, pe raza localităţii Viile. O fetiţă de şase ani a murit pe loc, iar mama ei, de 38 de ani, a decedat la spital după ce au fost lovite de o maşină. Minora se deplasa, împreună cu mama ei, pe partea carosabilă, în acelaşi sens de mers cu un autoturism Smart, care le-a lovit în plin. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje medicale de la ambulanţă, dar şi elicopterul SMURD. Ajunşi la faţa locului, medicii au găsit fetiţa în stop cardio-respirator şi au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate însă, după 50 de minute, fetiţa a fost declarată decedată.

Mama ei a fost, de asemenea, grav rănită şi transportată de urgenţă la spital. „Pentru copil s-au făcut manevre de resuscitare timp de 50 de minute, din păcate fără răspuns favorabil. Mama a fost preluată în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral grav. În timpul transportului a făcut stop cardio-respirator şi a fost predată echipajului SMURD cu manevre de resuscitare în curs”, ne-a declarat dr. Ioana Mircea, medic UPU-SMURD Galaţi.

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au mai reuşit să o aducă pe femeie la viaţă, fiind declarată decedată în spital.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii de la rutieră, care au demarat o anchetă în acest caz şi au stabilit că şoferiţa, o femeie de 35 de ani, avea permisul de conducere din luna martie 2018 şi nu consumase băuturi alcoolice. „O femeie şi copilul ei circulau pe marginea drumului şi au fost lovite din spate de un autoturism marca Smart. Pietonii se deplasau în acelaşi sens cu autoturismul, iar regulile de deplasare a pietonilor sunt din sens opus. Urmează să efectuăm cercetarea la faţa locului şi vom stabili părţile de vinovăţie pentru fiecare participant la trafic”, ne-a explicat Bogdan Carp, inspector şef al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Galerie Foto: Iulia Kelt

Citit 15835 ori Ultima modificare Vineri, 06 Iulie 2018 16:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.