Victorie pentru Tiber

Victorie pentru Tiber
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Scandalul din interiorul sindicatului Solidaritatea de la ArcelorMittal revine în actualitate *

Preşedintele sindicatului, Gheorghe Tiber, a făcut ieri publice documente despre care a spus că reprezintă confirmarea faptului că gruparea condusă de Ilinca Diaconu şi care activa în cadrul aceluiaşi sindicat nu mai are legitimitate.

Mai precis, Gheorghe Tiber a prezentat o sentinţă civilă emisă în 1 octombrie 2009 de către Judecătoria Galaţi care stabileşte ca fiind legale modificările făcute prin Adunarea Generală a sindicatului în care s-a stabilit că preşedinte este Gheorghe Tiber, vicepreşedinte Florin Cerchez, iar secretar general contabil este Jenică Păun.

Potrivit aceleiaşi surse, sentinţa a devenit definitivă şi irevocabilă pe 19 octombrie. Deţinând această hotărâre judecătorească, Tiber a formulat şi înaintat o notificare către conducerea combinatului în care arată că instanţa nu a dat câştig de cauză grupării conduse de către Ilinca Diaconu, motiv pentru care solicită încetarea imediată a raporturilor de colaborare cu persoanele excluse practic din sindicat.

În plus, Tiber mai cere celor de la combinat încetarea virării banilor ce revin sindicatului în contul deschis de către gruparea cu care se află în conflict, dar şi eliberarea birourilor pe care aceştia le ocupă în sediul sindicatului.

Rămâne de văzut dacă acesta este cu adevărat sfârşitul scandalului de la SSM, în condiţiile în care, în ultima vreme cele două grupări au acţionat în paralel, participând la întâlniri cu administraţia combinatului şi cu alte autorităţi şi pretinzând, şi unii şi alţii, că reprezintă cu adevărat interesele angajaţilor de la ArcelorMittal Galaţi.

Citit 1659 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.