Mama-foarfece, în faţa instanţei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procesul Larisei Câmpulungeanu, gălăţeanca acuzată că ar fi încercat să-şi omoare propriul copil cu un foarfece, se află în plină desfăşurare la Tribunalul Galaţi.

Ieri a avut loc cel de-al treilea termen în acest caz, termen la care au fost audiaţi o parte dintre martori. Este vorba, mai exact, de cei care au dat declaraţii procurorilor în timpul cercetării penale.

Procesul este practic abia la început, după ce la primele două termene de judecată s-a discutat doar cererea de revocare a arestării preventive (cerere făcută de către inculpată şi care a fost respinsă de către judecători) şi alte aspecte legate de procedură.

În luna iulie, Vlad Florin, un copil de şapte ani din oraşul nostru, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat cu un foarfece. Mama micuţului a refuzat, iniţial, să comenteze cele întâmplate, însă ulterior a recunoscut că este posibil ca băiatul să fi fost victima neatenţiei sale, şi chiar ea să fi fost cea care l-a lovit.

„Eu am luat de jos un foarfece şi l-am aruncat să cadă pe lada de la pat. Şi cum stătea copilul în funduleţ, în pat, aşa, rezemat, probabil că s-a ferit şi a nimerit exact in el. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa, cum să nu-mi pară rău...”, a susţinut imediat după producerea incidentului Larisa Câmpulungeanu, mama copilului înjunghiat.

Citit 648 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.