Un gălăţean a fost reţinut pentru că a încălcat ordinul de protecţie

Un gălăţean a fost reţinut pentru că a încălcat ordinul de protecţie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un gălăţean în vârstă de 48 de ani a ajuns în arestul Poliţiei, după ce a încălcat un ordin provizoriu, emis de agenţii Secţiei 1 cu doar o zi înainte de a fi reţinut.

Incidentul în urma căruia bărbatul a fost alungat temporar din locuinţă a avut loc pe 30 ianuarie, pe strada Instrucţiei. Atunci, gălăţeanul, aflat în stare de ebrietate, s-ar fi certat cu soţia sa, pe care ar fi lovit-o, motiv penru care a fost anunţată poliţia, prin 112.

Un echipaj de la Secţia 1, ajuns la faţa locului, a constatat că bărbatul era suficient de violent cât să dispună emiterea unui ordin de protecţie provizoriu, prin care acesta era inclusiv obligat să părăsească locuinţa pentru cinci zile şi să nu se apropie la mai puţin de 200 de metri de soţia sa, o femeie în vârstă de 49 de ani.

Bărbatul nu s-a conformat dipoziţiei decât câteva ore, pentru că a doua zi, pe 31 ianuarie, s-a întors acasă şi a făcut din nou scandal, lovindu-şi atât soţia, cât şi pe fiica lor. Aceasta din urmă i-a chemat din nou pe poliţişti, care au constatat oficial că ordinul emis de ei cu o zi înainte fusese încălcat.

"Poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie, a măsurilor dispuse prin acesta", precizează cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 3431 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Februarie 2019 18:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.