„Orgile lui Stalin”, la Înalta Curte

„Orgile lui Stalin”, la Înalta Curte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Închipuiţi-vă! Doamna D.V., din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, a formulat şi adresat o plângere penală împotriva şefilor Inspectoratului Judeţean de Poliţe Galaţi, Poliţiei Municipale, Secţiei 1 Poliţie şi împotriva sectoristului care răspunde de cartierul Mazepa.

De ce? Întrucât toţi aceştia nu au făcut cercetările şi „telemăsurătorile” de rigoare în raport cu faptele sesizate.

Care fapte, mai concret? Păi cică numitul P. Gheorghe din Mazepa I, Bloc LC1, are acasă  „piese de la orgile lui Stalin, care s-au folosit în cel de-al doilea război mondial” (!?).

„E vorba de „radio rusesc de la telescopul prin satelit (acesta era după uşă în dormitor, pe un scaun taburet); antena de la un telescop prin satelit la care era legată bucla de la televizor; staţia rusă de la oraşul Stelar Moskova (n.r.: care trebuie să confirme că cele văzute de D.V. sunt de la Orgile lui Stalin).”

Iradieri de corp viu cu arme secrete ruseşti

În continuare, doamna D.V. afirmă că, cu aceste aparate, numitul P.G. din Galaţi ar iradia organismul viu al persoanei vătămate D.V.

„Mai mult,  P.G. iradiază organismul viu cu arme secrete ruseşti, dispozitive care produc fascicole de lumină coerentă cu care omoară oameni împuşcaţi, tăiaţi în spate, la mână şi pe care îi vede cu antena telescopului Spaţial Hubble de 1 metru şi 30 de centimetri şi pe care îi vede şi în Televizorul Rusesc”.

Teste la „Medicina Spaţială”

Doamna D.V. reclamă faptul că deşi a sesizat aceste fapte, poliţiştii nu au făcut cercetările corespunzătoare şi nu au dat o soluţie legală.

De asemenea, procurorul general al Parchetului Curţii de Apel ar fi trebuit, după cum afirmă, „să facă adresă la Medicina Spaţială din Oraşul Stelelor Moskova pentru a trimite un doctor”, care să facă teste pe organismul viu al lui D.V..

Teste care să dovedească faptul că aceasta este iradiată de aparatele de la „Orgile lui Stalin” pe care le are P.G.. În continuare, doamna D.V. afirmă că medicii români nu au aparatura necesară pentru a face teste pe organismul viu şi nici nu ştiu cum se vorbeşte cu „Orgile lui Stalin”.

Cercetări de nivel naţional

Ei, imaginaţi-vă că doamna D.V., cu toate elucubraţiile acestea cosmico-penale, a trebuit să fie luată în seamă, plângerea acesteia fiind, evident, înregistrată la Galaţi, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel.

Şi, întrucât aceasta a făcut o plângere împotriva unui procuror, inclusiv împotriva unui procuror şef şi a unui procuror general, cauza a fost declinată în favoarea Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie spre competentă soluţionare.

Păi nu e clar? Dacă miezul plângerii are dimensiuni cosmice, atunci competenţele în materie penală nu trebuie să se ridice şi ele măcar la un nivel naţional?

Citit 1802 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.