Băut, șoferul unui bolid de lux a provocat un accident soldat cu trei răniți
Foto: GSG

Băut, șoferul unui bolid de lux a provocat un accident soldat cu trei răniți
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Accident cu trei victime pe strada Prelungirea Brăilei, în fața la Atlantic. Din primele informații, a reieșit faptul că accidentul a fost provocat de șoferul (unui autoturism marca Audi), care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, aflat la volanul bolidului de lux, a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un alt autoturism, marca Seat, condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani. În urma impactului extrem de violent, cei doi șoferi au fost răniți. De asemernea, o pasageră, în vârstă de 18 ani, din autoturismul lovit, a fost rănită.

La fața locului, au ajuns mai multe echipaje medicale, care au preluate cele trei persoane rănite pentru a le transporta la spital în vederea investigațiilor suplimentare. Din primele informații, se pare că toate cele trei persoane sunt rănite ușor.

Ținând cont de faptul că șoferul vinovat de producerea accidentului mirosea a alcool, ceilalți participanți la trafic l-au imobilizat pe bărbat până la sosirea echipajelor de poliție, evitând astfel posibilitatea ca acesta să fugă de la locul faptei. Astfel s-a iscat un adevărat scandal în plină stradă. Până la urmă, șoferul a fost predat echipajelor de poliție, care au reușit și să-l testeze cu aparatul Drager, rezultând o alcoolemie de 0,74 ml/l alcool pur în aerul expirat. La spital, celor doi șoferi li se vor preleva și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis deja un dosar penal pe numele șoferului bolidului de lux, acesta urmând să fie cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Citit 9227 ori Ultima modificare Vineri, 05 Iulie 2019 13:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.