VIDEO. Reglare de conturi cu bâtele, în plină stradă. Doi bărbați au ajuns la spital

VIDEO. Reglare de conturi cu bâtele, în plină stradă. Doi bărbați au ajuns la spital
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

O încăierare generalizată, la care au participat deopotrivă bărbați și femei dintr-o zonă populată cu familii de romi a avut loc la Tecuci, vineri seară. Scenele de o violență ieșită din comun s-au petrecut pe strada Cuza-Vodă, participanții la conflictul despre care poliția susține că a fost unul spontan, lovindu-se reciproc și fără discriminare, cu bâtele.

În urma altercației, doi bărbați au fost răniții și duși la spitalul din oraș pentru îngrijiri medicale, dar au refuzat să fie internați.

În urma anchetei la fața locului, polițiștii au identificat doar cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, care ar fi participat la bătaie. Aceștia sunt anchetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

ATENȚIE, imagini cu impact emoțional!

sau VEZI AICI

Sursa video, Facebook

Citit 5583 ori Ultima modificare Joi, 18 Iulie 2019 14:19

2 comentarii

 • postat de GOGU FIROSCOSUL
  Sâmbătă, 13 Iulie 2019 14:09
  5.13.175.***
  OAMENI BUNI,NU VA AGITATI SI NU FITI ATAT DE GRABITI...!!!!FIIND DEMOCRATIE,DACA SE VA LEGALIZA PORTUL ARMELOR ,CA IN TARA MODEL A DEMOCRATIEI LUMII,S.U.A,SA VEDETI ATUNCI CE EFICIENTA VETI AVEA IN MARDELILE VOASTRE,AUUUULIEU,MUICA,PIERTI CA MUSTELE ,SA VEDETI ATUNCI PARANGHELII!!!!
  0
  3
  Raportează
 • postat de O rezolvă bulibaşa, în final.
  Sâmbătă, 13 Iulie 2019 13:15
  213.233.101.***
  În general țiganii când se bat între ei, nu se omoară, se ciomăgesc, dar le trece în final, bulibaşa rezovând conflictul la "masa verde".
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.