Căruţă nesemnalizată, PERICOL public în trafic

Căruţă nesemnalizată, PERICOL public în trafic
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un accident, în care au fost implicate două autoturisme şi un atelaj hipo, a avut loc, luni seară, 22 iulie 2019, pe DJ 251, la intrarea în localitatea Smârdan. Conform poliţiştilor, "un tânăr de 21 de ani, care se deplasa cu autoturismul dinspre municipiul Galaţi către comuna Smârdan, a intrat în depăşirea unui alt autoturism care circula în faţa sa, pe aceeaşi direcţie de mers, lovind un atelaj hipo neînregistrat şi nesemnalizat, condus de un bărbat de 34 de ani, pe sensul opus de mers, şi acroşând, ulterior, maşina pe care o depăşise.

În urma accidentului, atât conducătorul atelajului, cât şi un bărbat de 33 de ani, precum şi un copil de 10 ani, care se aflau în căruţă, au suferit leziuni, fiind transportaţi la spital, unde au rămas internaţi pentru îngrijiri medicale", ne-a explicat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Şoferii celor două autoturisme au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cazul bărbatului care a condus atelajul hipo, aparatul etilotest a înregistrat valoarea de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citit 1301 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iulie 2019 01:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.