Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Judecătorii Tribunalului Galaţi au decis să se alăture colegilor din ţară, care protestează deja de mai multe zile, fiind nemulţumiţi de intenţiile Guvernului de a elimina pensiile speciale ale magistraţilor. Astfel, în urma şedinţei Adunării Generale, magistraţii au hotărât să întrerupă activitatea începând cu data de 27 ianuarie. „Adunarea Generală a Judecătorilor Tribunalului Galaţi, cu majoritate de voturi, a hotărât suspendarea activităţii instanţei, în sensul soluţionării doar a cauzelor urgente, respectiv cele stabilite de aplicaţia Ecris şi de Hotărârile nr. 15/2019, nr. 18/2019 şi nr. 19/2019 ale Colegiului de conducere, începând cu data de 27 ianuarie 2020 şi până la renunţarea publică de către Guvern a propunerii de abrogare a dispoziţiilor legale care consacră pensiile de serviciu pentru personalul din justiţie”, se arată într-un comunicat al Tribunalului Galaţi. În acest context, judecătorii vor intra în sălile de judecată şi vor amâna toate procesele care nu reprezintă o urgenţă.

Citit 1977 ori Ultima modificare Luni, 27 Ianuarie 2020 18:42

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro