A scos pistolul să îşi apere soţia

A scos pistolul să îşi apere soţia
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci au fost sesizaţi, miercuri după-amiază, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că la o casă de schimb valutar, din municipiul Tecuci, strada Gheorghe Petraşcu, un bărbat ameninţă persoanele din zonă cu un pistol.

Poliţiştii au mers imediat la faţa locului şi au identificat un tânăr, de 25 de ani, din comuna Umbrăreşti, care deţinea în autoturismul personal un pistol neletal cu muniţie pentru zgomot, în care au fost găsite trei cartuşe, calibrul 8 mm. Tânărul le-a declarat poliţiştilor că nu a folosit pistolul, ci a dorit doar să intimideze mai multe persoane care o ameninţau pe soţia sa.

Arma, deţinută ilegal de bărbatul în cauză, a fost ridicată de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor, aceştia întocmind, totodată, dosar penal pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

În acelaşi dosar penal, o femeie, de 70 de ani, din municipiul Tecuci, bănuită că ar fi agresat-o fizic pe soţia tânărului, este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Citit 1837 ori Ultima modificare Joi, 20 Februarie 2020 19:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.