Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
2 comentarii

Aproximativ o lovitură pe noapte este palmaresul unui gălăţean de 36 de ani, care în decurs de o săptămână a reuşit să puncteze nu mai puţin de şapte spargeri.

"Specialitatea" lui, farmaciile, în care nu intra să fure medicamente sau produse de igienă, ci bani, convins fiind că în această perioadă încasările sunt pe măsură, iar casele de bani nu sunt goale. A fost reţinut în noaptea de 30 aprilie spre 1 mai, puţin după ora 1,00, în centrul oraşului.

Un echipaj al Secţiei 1 l-a observat în interiorul unei farmacii de pe strada Brăilei, dar poliţiştii nu au reuşit să pună imediat mâna pe el. Individul a fugit, oamenii legii reperându-l în dreptul unui bloc de pe strada Vlad Ţepeş, în timp ce fugea spre maşina cu care venise la furat.

În urma investigaţiilor, s-a ajuns la concluizia că individul era autor a şapte fapte de furt şi tentative de furt din farmacii, comise în perioada 21 aprilie - 1 mai, el sustrăgând din unităţile "vitzitate" doar bani. Prejudiciul raportat ajunge la suma de 3.300 de lei.

Bărbatul a fost reţinut şi prezentat instanţei, care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Citit 2278 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Mai 2020 11:44

2 comentarii

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro