Cannabis spaniol pentru ”fericirea” gălăţenilor. Dealer prins cu un kilogram de droguri în blugi

Cannabis spaniol pentru ”fericirea” gălăţenilor. Dealer prins cu un kilogram de droguri în blugi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un gălăţean de 26 de ani a fost "retras" temporar de pe piaţa dealerilor de stupefiante după ce poliţiştii de la Crimă Organizată i-au găsit într-un bagaj aproape un kilogram de marijuana. Tânărul ar fi aprovizionat piaţa consumatorilor de cannabis, în ultimele trei luni, cu peste 900 de grame de cannabis.

Activitatea de dealer de droguri a gălăţeanului de 26 de ani ar fi început, potrivit informaţiilor instrumentate de anchetatori, la finele lunii februarie, când ar fi început să aducă din Spania marijuana pe care o vindea, ulterior, consumatorilor din Galaţi. Până zilele trecute, reuşise să distribuie aproape un kilogram de "marfă" şi s-a aprovizionat din nou, cu o cantitate similară, pentru a-şi asigura proviziile necesare următoarelor câteva luni. Tranzacţia nu mai avut o finalitate fericită pentru el, deoarece a fost prins în timp ce transporta coletele aduse din Spania, special pentru a fi transformate în doze şi puse în circulaţie. 

"Bărbatul a fost surprins în flagrant delict, în Galați, având asupra sa un colet ce ar fi conținut patru pachete în care s-ar fi aflat 925 de grame de cannabis. Pachetele cu droguri ar fi fost disimulate printre mai multe articole vestimentare. Din cercetări a rezultat că bărbatul ar fi fost implicat în introducerea ilegală pe teritoriul țării a coletului cu droguri, din Spania, acestea urmând a fi vândute în județul Galați", se precizează într-un comunicat dat publicităţii de anchetatori. Tânărul a fost reţunut în urma flagantului făcut de poliţiştii de la BCCO Galaţi şi a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, un procuror DIICOT urmând să ceară Tribunalului Galaţi arestarea sa preventivă pentru trafic de droguri de risc în formă continuată şi introducere în țară de droguri de risc. Pedepasa prevăzută de lege pentru astfel de fapte este cuprinsă între 3 şi 15 ani. 

Citit 4821 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iulie 2020 00:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.