Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Nu mai puțin de 2.500 de lei au de plătit, la un loc, doi gălățeni care nu și-au putut ține nervii în frâu și au făcut scandal în locuri publice.
Unul dintre ei a fost depistat de polițiștii locali de la Secția Nr. 3 în incinta unui bar de pe strada Barboși. Bărbatul era în plin scandal cu barmanul, care nu reușea să îl determine să iasă din cârciumă și care devenise ținta unui tir nesfârșit de injurii și amenințări. Scandalagiul a fost amendat cu 1.500 de lei.
O amendă ceva mai mică, dar tot consistentă, a primit-o un alt gălățean, care s-a dezlănțuit în Piața Centrală. Polițiștii locali de la Secția 1 au avut ocazia să constate, la cald, cum acesta le adresa injurii și expresii triviale cetățenilor din zonă și i-au aplicat o amendă în valoare de 1.000 de lei.

Citit 2232 ori Ultima modificare Luni, 16 Noiembrie 2020 17:46

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro