Cum se lucrează la Tribunalul Galaţi

Cum se lucrează la Tribunalul Galaţi

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În perioada stării de alertă determinată de epidemia COVID-19, programul de lucru cu publicul la Centrul de informare și relații cu publicul al Tribunalului Galaţi, camera P25, parter, se desfăşoară în zilele de luni, miercuri şi joi, între orele 9,00-11,00. Biroul Apostilă este deschis între orele 9,00 - 11,00, astfel: lunea şi miercurea pentru primiri acte, miercurea pentru eliberarea documentelor pentru cererile depuse luni, iar joia, pentru eliberarea actelor în baza cererilor depuse miercuri. Biroul de Înregistrare/eliberare Cauţiuni este deschis de luni până vineri între 12,30 şi 14,00 pentru înregistrări, iar miercurea, în acelaşi interval orar, pentru eliberări. Accesul publicului la Centrul de informare și relații cu publicul se va realiza cu programare on-line şi numai dacă dosarele nu pot fi consultate în format electronic. 

Citit 1907 ori Ultima modificare Duminică, 15 Noiembrie 2020 16:58

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro