Meir cel mic, la recurs

Meir cel mic, la recurs
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fiul lui Nati Meir, Or Meir, a formulat recurs împotriva arestării preventive dictate de către Tribunalul Galaţi la sfârşitul săptămânii trecute. Procesul se va judeca, potrivit reprezentanţilor Curţii de Apel Galaţi, pe 30 aprilie.

„La secţia penală a Curţii de Apel a fost înregistrat astăzi recursul declarat de inculpatul Meir Or împotriva încheierii de şedinţă din data de 23.04.2010 a Tribunalului Galaţi, prin care s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 29 de zile. În urma repartizării aleatorii, cauza a primit termen de judecată la data de 30.04.2010”, a declarat Irina Boldea, purtătorul de cuvânt al instanţei care va judeca recursul.

Fiul lui Nati Meir a fost reţinut joi, 22 aprilie, pe bază de ordonanţă pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă, Tribunalul Galaţi emiţând o zi mai târziu pe numele său un mandat de arestare pentru 29 de zile.

Meir este acuzat că a cerut unei persoane aflate în detenţie la Galaţi sume importante de bani cu scopul de a interveni pe lângă magistraţi pentru ca aceştia să revoce un mandat de arestare, reţinerea sa făcându-se după un flagrant al procurorilor DNA.

Citit 776 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.