Bărbat înjunghiat la un centru de fier vechi

Bărbat înjunghiat la un centru de fier vechi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

La un centru de colectare a fierului vechi din comuna Șendreni a început o anchetă, în urma unui conflict soldat cu rănirea gravă a unui bărbat în vârstă de 32 de ani. Acesta a fost adus joi seara la unitatea de primire urgențe a Spitalului Județean, cu o plagă abdominală adâncă, după ce a fost înjunghiat chiar în incinta centrului de colectare.

Bărbatul, de loc din Șendreni, le-a povestit polițiștilor alertați de cadrele medicale, că se afla în punctul de colectare situat în apropierea haldei de zgură, pentru a vinde niște fier vechi. Un schimb de replici spontan, deloc prietenos, cu un bărbat aflat și el în curtea centrului, a dus la agresiune. Respectivul l-a atacat pe bărbatul de 32 de ani cu un obiect ascuțit, foarte probabil un cuțit, înjunghiindu-l în abdomen, după care a fugit.

Rănitul a fost adus la spital de un prieten, medicii legiști urmând să stabilească dacă lovitura i-a pus viața în pericol. Dacă medicii vor ajunge la acestă concluzie, agresorul va fi cercetat pentru tentativă de omor. Polițiștii au deschis o anchetă pentru identificarea suspectului și lămurirea condițiilor în care a avut loc incidentul.

Citit 2049 ori Ultima modificare Marți, 23 Martie 2021 13:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.