1.500 de euro, prețul unui permis de conducere fals

1.500 de euro, prețul unui permis de conducere fals
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a fost depistat cu un permis de conducere polonez fals. Sâmbătă, 20 noiembrie, șoferul s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalităților de control. Deoarece polițiștii au avut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul ar deține documente false, i-a fost efectuat un control amănunțit, ocazie cu care a fost descoperit, în portofelul acestuia, un permis de conducere cu însemnele autorităților din Polonia, având imprimate fotografia și datele sale de identitate. Astfel, în urma verificărilor specifice efectuate, s-a stabilit faptul că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că a procurat documentul fals prin intermediul unei persoane necunoscute din Germania, în schimbul sumei de 1.500 de euro. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Citit 1118 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Noiembrie 2021 22:17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro