Georgeta Crăiţă - 13 ani de închisoare pentru înşelarea a 21 de firme

Georgeta Crăiţă - 13 ani de închisoare pentru înşelarea a 21 de firme
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Despre Georgeta Crăiţa am mai scris în paginile ziarului nostru. Fie că am scris din instanţă, la termenele pe care dosarul Georgetei Crăiţă le-a avut, fie că am publicat în paginile ziarului nostru diferite scrisori venite din partea dumneaei.

Ba mai mult, despre Georgeta Crăiţă am scris în cazul celor două denunţuri făcute de ea în cazul familiei Meir şi în cazul avocatului Sever Teodorescu. Ne-a trimis informaţii interesante. Pe unele am putut să le verificăm, pe altele nu.

Revenim cu noi amănunte despre Georgeta Crăiţă pentru că judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-au pronunţat în dosarul în care gălăţeanca este acuzată de înşelăciune. În acest dosar, în care sunt acuzaţi şi Jamal Crăiţă, Gheorghe Dan Valentin şi Bacău Ioan, cele 21 de firme păgubite s-au constituit părţi civile.

Georgeta Crăiţă este în arest preventiv din 6 septembrie 2007 (!?), iar acum a fost condamnată definitiv la o pedeapsă de 13 ani de închisoare. Perioada de arest preventiv, 2 ani şi 9 luni, i se va scădea din pedeapsă. Georgeta Crăiţă a primit cea mai mare pedeapsă, ceilalţi inculpaţi din dosar primind pedepse între 5 şi 6 ani de închisoare.

Chiar dacă femeia ne-a scris de multe ori la redacţie susţinând că este nevinovată, trei instanţe au condamnat-o, la diferite pedepse. Iniţial, a primit 17 ani de închisoare la Tribunalul Galaţi, apoi pedeapsa i-a fost redusă la 11 ani, la Curtea de Apel.

La înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a dat sentinţa finală, aşa că gălăţeanca va rămâne în continuare după gratii, acolo unde şi-a petrecut de altfel  ultimii 2 ani şi 9 luni.

Citit 3226 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.