„Vindecare” miraculoasă. Momentul în care unui cerşetor din Galați îi „cresc” picioarele (VIDEO)

„Vindecare” miraculoasă. Momentul în care unui cerşetor din Galați îi „cresc” picioarele (VIDEO)
Foto: captură-video Poliția Locală Timișoara
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

Un tânăr în vârstă de 30 de ani din Bălăbăneşti, judeţul Galaţi, a fost prins cerşind în Gara de Nord din Timişoara sub pretextul că nu are picioare, însă, în momentul în care poliţiştii locali l-au luat la întrebări, escrocului i-au „crescut” picioarele.

Potrivit Poliţiei Locale Timişoara, printre cerşetori au fost găsite mai multe persoane cu handicapuri inventate.

„Este şi cazul unui tânăr de 30 de ani, din localitatea Bălăbăneşti, judeţul Galaţi, care a fost depistat de zeci de ori de poliţiştii locali, în special în zona Bastion, şi care simulează că nu ar avea picioare, cerşind într-un scaun cu rotile. Deşi a fost preluat, sancţionat, predat la centrul de pe str. Telegrafului, acesta revine în stradă”, transmite Poliţia Locală.

Media

Citit 7919 ori Ultima modificare Joi, 17 Martie 2022 10:32

2 comentarii

 • postat de Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană
  Duminică, 20 Martie 2022 06:41
  89.137.137.***
  Nu ar exista asemenea persoane,fără ajutorul nostru ! "Prost este cel care dă, nu cel care cere" Dacă noi nu am da bani, nu ar mai exista asemenea persoane. Vrei să ajuți un sărman? dă-i mâncare! A devenit o afacere și cerșătoria cu poza unui copil lipită pe plancarde !!!
  0
  3
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Marți, 15 Martie 2022 22:14
  92.67.145.***
  Eu gainarii astia mojici nu i-as bate pana raman fara picioare ca pe vremea lui Ceausescu , i-as trimite la podul de peste dunare! Esti apt de munca, ca si altii ce fug de munca ca de raceala! LA TREABA TATA! Ma iei cu PROSTEALA, EU TE IAU CU MUNCA! Lafel si jucatorii de pacanele, solitaire din birourile statului roman LA MUNCA TATA! Va butonez de va ia dracu! Dar cu salariul de privat cu maxim +15% maxim extra!
  10
  30
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.