De Sărbători, instanțele gălăţene suspendă lucrul cu publicul

De Sărbători, instanțele gălăţene suspendă lucrul cu publicul
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Justițiabilii care au sau vor să deschidă procese la Curtea de Apel Galați sau la instanțele subordonate acesteia mai au la dispoziție doar o săptămână să depună fizic documente sau acțiuni, ori trebuie să aștepte până după Anul Nou. Asta deoarece, în perioada 23 decembrie 2022 - 6 ianuarie 2023 inclusiv, Centrul de Primiri Documente şi Studiu Dosare şi Biroul de Informare şi Relaţii Publice, din cadrul Curţii de Apel Galaţi, nu vor avea program de lucru cu publicul. Acces la cele două compartimente vor avea doar avocaţii, consilierii juridici, practicienii în insolvență, experții judiciari și interpreții care formulează programare prealabilă pentru studierea dosarului atunci când nu este disponibil, în tot sau în parte, dosarul electronic.

Tribunalul Galaţi va avea programul de lucru cu publicul suspendat și mai mult, în perioada 19 decembrie 2022 - 6 ianuarie 2023, inclusiv, iar Judecătoria Galaţi va suspenda programul în perioada 23 decembrie 2022 - 6 ianuarie 2023, inclusiv.

Asta înseamnă că documentele, cererile şi acţiunile pot fi depuse la instanţe doar prin intermediul portalului https://cagl.ro, iar dosarele pot fi studiate în format electronic. Programul de lucru cu publicul al compartimentelor care desfăşoară această activitate, la nivelul celor trei instanţe, va reveni la normal începând cu data de 9 ianuarie 2023.

Citit 3504 ori Ultima modificare Vineri, 16 Decembrie 2022 11:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.