Coşmar înainte de Crăciun. Atacat în propria casă și jefuit de indivizi mascați

Coşmar înainte de Crăciun. Atacat în propria casă și jefuit de indivizi mascați
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Este coșmarul pe care l-a trăit un bărbat de 70 de ani din județul Galați, care, înainte de Crăciun, a fost călcat de hoți în propria locuință. Jaful s-a petrecut în seara zilei de 23 decembrie, în comuna Cuca, în casa unui localnic peste care au intrat trei indivizi necunoscuți. Proprietarul dormea când hoții au dat buzna în cameră și l-au bruscat, amenințându-l și cerându-i banii pe care îi avea în casă. Speriat de necunoscuții care își ascunseseră chipurile sub fesuri și glugi, dar și anihilat cu un spray lacrimogen, septuagenarul le-a dat banii, puțin peste 1.000 de lei. Abia după ce hoții au părăsit casa, omul a sunat la poliție și a cerut ajutor. 

”Cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Galați, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Bujor, fiind întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de tâlhărie calificată. Victima a fost examinată medico-legal, stabilindu-se că prezintă leziuni traumatice care au putut fi produse prin acțiunea unei substanțe chimico-iritante, precum și prin lovire cu/de corpuri dure”, a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. Abia pe 9 ianuarie, anchetatorii au reușit să dea efectiv de urma celor trei suspecți. Doi sunt minori, având vârstele de 15 și, respectiv, 16 ani, în timp ce al treilea are 20 de ani. Toți sunt consăteni cu victima și au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie duși în fața unui procuror cu propunerea unei măsuri preventive. 

Citit 3286 ori Ultima modificare Joi, 26 Ianuarie 2023 12:30

4 comentarii

 • postat de un observator
  Miercuri, 11 Ianuarie 2023 08:38
  193.230.156.***
  Sa ne gandim putin: este vorba de un mediu rural foarte putin dezvoltat, doar scoala cu 8 ani de studiu, posibil si gradinita. Lumea este ocupata mai mult cu traiul zilnic si 9 luni pe an cu agricultura care este. Eventual mici afaceri locale. Cine vrea sa se realizeze trebuie sa plece in alta parte. Tineretul nu prea are acolo alternative serioase de realizare. Si...se intampla ce se intampla. Ca acum. Din pacate zona rurala a judetului cam asta ofera. Desi politicienii zic altceva. Sa se aplice legea! Valabil si pentru politicieni.
  2
  10
  Raportează
 • postat de ADYtza74
  Miercuri, 11 Ianuarie 2023 06:25
  109.166.132.***
  Era o lozinca din comunism "Tineret ,mândria țării". Nu aveau și ei un telefon mai acătării și net că stăteau cuminți pe tiktok.
  6
  18
  Raportează
 • postat de Mario
  Miercuri, 11 Ianuarie 2023 01:32
  89.137.136.***
  La pușcărie cu derbedeii,se întâmplă atâtea nelegiuiri,sunt găsiți vinovați...condamnați la ani grei de părnaie și peste câteva luni sau un an...te găsești cu ei pe stradă...incredibil....
  2
  48
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Marți, 10 Ianuarie 2023 21:53
  5.13.168.***
  Eu i-as pune la MUNCA in conditii medii spre grele sub strica supraveghere... 1 an respectiv 2 ani ptr ala adult! Apoi daca repeta fapte de genu... 5 ANI!
  4
  48
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.