Judecat pentru că şi-a bătut mama!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* De 55 de zile de îngrijiri medicale a avut nevoie Oancea Lucia pentru a se vindeca după ca a fost maltratată de propriul fiu - Oancea Neculai *

În plângerea pe care a făcut-o la Poliţie, mama, îndurerată, a scris că, în dimineaţa de 24 mai 2010, în timp ce se afla în curtea casei din satul Odaia Manolache, comuna Vânători, judeţul Galaţi, a avut o discuţie în contradictoriu cu fiul său şi… Acesta a ridicat pumnul să o lovească, după care a îmbrâncit-o. Mama a căzut, fracturându-şi braţul stâng.

Feciorul a mai împins-o o dată, după care s-a retras în spatele casei. Deşi mama striga de durere, ridicându-se greu de jos, Neculai a părăsit-o fără să-i acorde vreun ajutor. Mama şi-a sunat fiica cerându-i ajutorul pe care l-a şi primit, fiind transportată la spital unde i s-a  aplicat un aparat ghipsat. Buletinul medico-legal a confirmat apoi prezenţa leziunilor de violenţă.

Şi, în sfârşit, după mai mulţi ani de zile în care Lucia-mamă şi Alicsandru-tată au trăit într-un permanent conflict cu feciorul Neculai, care recurgea adesea la violenţe fizice, a venit şi vremea dreptăţii.

Oancea Neculai a fost trimis recent în judecată prin rechizitoriul Parchetului local Galaţi, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de vătămare corporală. Mama, părinţii, de fapt, s-au constituit parte civilă în cauză pentru suma de 50.000 lei.

Recidivă contra mamei!…

Neculai? Şi-a recunoscut fapta pe care a declarat că a comis-o pe fondul discuţiilor contradictorii cu mama sa.

Aparent om în toată firea, la 58 de ani, Oancea Neculai, pensionar, a comis această ultimă faptă în stare de recidivă postcondamnatorie. În 2008 a mai fost condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei. Fusese vorba tot de acte de violenţă împotriva mamei.

Curios, Oancea Neculai are studii superioare, studii care nu l-au ajutat, din păcate, să se comporte cu discernământul necesar nici măcar în relaţia cu propria mamă.

Probabil că orice alte comentarii sunt de prisos: urâte, grave şi condamnabile apar agresiunile feciorului asupra propriei mame, care, la rându-i, în disperare de cauză, a fost nevoită să-şi denunţe propriul fecior ce nu este vreun adolescent …

Citit 673 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.