Patru gălățeni, arestaţi pentru asalt asupra unei fabrici (VIDEO)

Patru gălățeni, arestaţi pentru asalt asupra unei fabrici (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Patru indivizi din Galați au fost arestați după ce polițiștii le-au ajuns la ușă într-o anchetă ce vizează un furt masiv de tablă și componente de utilaje

Atacul despre care vorbesc anchetatorii s-ar fi petrecut în urmă cu aproape două săptămâni, în weekend, asupra unei societăți comerciale de pe Calea Prutului. Persoane necunoscute ar fi pătruns, pe timp de noapte, într-o hală dezafectată, de unde ar fi sustras mai multe foi de tablă din inox și părți componente ale unei instalații depozitate acolo. Pentru că nu au avut cum să le transporte, i-au lăsat marfa "în custodie" păgubitului, ascunzând-o într-o altă locație din incinta aceleiași societăți.

"Polițiștii au stabilit că toate bunurile sustrase au fost ascunse într-o altă zonă dezafectată din incinta societății comerciale și urmau să fie preluate de cele patru persoane și valorificate la un centru de colectare materiale reciclabile feroase și neferoase. Perchezițiile au fost efectuate la adresele de domiciliu ale persoanelor bănuite de comiterea acestei fapte, fiind obținute probe care să confirme comiterea furtului", a confirmat agent-şef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. Valoarea estimată a materialelor care nu au mai apucat să părăsească firma este de ordinul câtorva zeci de mii de lei.

În urma descinderilor făcute de polițiștii Secției 1, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cei patru suspecți, cu vârste între 21 şi 41 de ani, au fost reținuți. După audieri, procurorul a decis să-i prezinte Judecătoriei Galați, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, cererea fiind admisă de instanță.

Media

Citit 4049 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iunie 2023 07:39

1 comentariu

  • postat de Pralea
    Joi, 01 Iunie 2023 01:20
    84.117.46.***
    Angajam rromi ! Conditii de angajare: sa munceasca , sa nu fure , sa nu scuipe pe jos , sa nu sparga seminte pe strada , sa nu asculte manele si muzica de-a lor la maxim , sa plece de unde au venit acum 1000 de ani , sa nu injure , sa vorbeasca limba romana , sa nu fure , sa nu talhareasca , sa nu f
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.