Un infractor gălățean a evadat de trei ori în două zile

Un infractor gălățean a evadat de trei ori în două zile
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un tânăr de 17 ani a ajuns în arestul poliției după ce nu a rezistat să stea în casă, unde fusese obligat să rămână, conform unei decizii judecătorești, deoarece este cercetat în mai multe dosare penale. Băiatul a fost depistat pe stradă, în centrul orașului, de polițiști, două zile la rând, pe 3 și 4 iulie, acesta invocând diverse pretexte care l-ar fi determinat să încalce măsura arestului la domiciliu. Anchetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, furt, respectiv, lovire sau alte violențe, adolescentul le-a spus oamenilor legii că fusese nevoit să părăsească domiciliul ba pentru a merge după medicamente pentru o rudă bolnavă, ba pentru a se deplasa la magazin, să-şi cumpere mâncare. Deși fusese avertizat luni să nu mai nesocotească decizia judecătorească, marți a recidivat și a fost reținut pe loc.

"În ambele cazuri, au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunea de evadare. La data de 4 iulie, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a adolescentului. La aceeași dată, cel în cauză a fost prezentat atât la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, cât și la Judecătoria Galați, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile", a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Adolescentul a fost încarcerat în arestul IPJ Galați și are acum nu două, ci patru dosare penale, care cu siguranță îi vor asigura o condamnare la închisoare cu executare.

Citit 4822 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iulie 2023 07:42

2 comentarii

  • postat de Adio! si n-am cuvinte!
    Joi, 06 Iulie 2023 19:09
    89.137.226.***
    Pai angajati-l ca specialist in evadari sa va dea lectii ca sa nu va mai faceti de ras ca nu puteti pazi hotii in penitenciar.

    Interesant, asta spune ca trebuie sa faceti o remaniere intre pazitorii de hoti.
    0
    0
  • postat de Gigel
    Miercuri, 05 Iulie 2023 19:03
    5.13.197.***
    Ar trebui introdus in codul penal faptul ca in unele cazuri minorii sa fie judecati ca majorii. Dar cum traim in uniunea ieuropeana a infractorilor cu drepturi si uneori cu papion.....
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.