Traficant de țigări, urmărit și lăsat fără tutun și mașină

Traficant de țigări, urmărit și lăsat fără tutun și mașină
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Un contrabandist a plătit un preț usturător după ce un transport pe care îl efectua a fost interceptat de polițiști, la Pechea. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, cu dublă cetățenie română și moldovenească și stabilit în Galați, se afla la volanul unei mașini cu care se deplasa pe DJ 251. La vederea echipajului de poliție, a vrut să evite întâlnirea cu agenții și a schimbat brusc direcția, numai că manevra i-a fost observată. 

”Conducătorul auto, pentru a evita polițiștii, a virat la dreapta pe strada Câmpului și a mărit viteza de deplasare. Echipajul de poliție a pornit în urmărirea acestui autovehicul, iar după efectuarea semnalului regulamentar de oprire prin folosirea semnalelor acustice și luminoase de la autospecială, bărbatul care se afla la volan s-a conformat și a oprit pe partea dreaptă”, a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

În urma controlului mașinii, polițiștii au găsit, sub banchetă, o geantă în care se aflau 20 de cartoane de țigări,  timbrate în Republica Moldova, despre care șoferul a declarat că le-ar fi cumpărat cu intenția de a le revinde. 

”Persoana în cauză a fost condusă la sediul Postului de Poliție Pechea unde a fost sancționat contravențional cu amendă de 20.000 de lei. Totodată, a fost luată și măsura complementară a confiscării celor 2.200 de țigarete, precum și a autovehiculului folosit la transportarea acestora, înmatriculat în județul Galați”, a completat reprezentantul poliției. 

Citit 2921 ori Ultima modificare Joi, 02 Noiembrie 2023 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.