Trei bărbați care au ucis în bătaie un om de afaceri în locuința lui, de negăsit

Trei bărbați care au ucis în bătaie un om de afaceri în locuința lui, de negăsit
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Poliția Română a anunțat miercuri că o echipă a Direcţiei de Investigaţii Criminale merge la Sibiu, pentru a ajuta la prinderea a trei bărbați care în noaptea de duminică spre luni au ucis un om de afaceri în locuința lui din Sibiu. Potrivit Hotnews.ro, atacatorii, care purtau cagule, l-au legat și l-au bătut pe bărbat șii-au amenințat cu pistolul fiica. Hoții au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

„Din dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, o echipă de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R. s-a deplasat în județul Sibiu, pentru a acorda sprijin de specialitate în cadrul anchetei”, a anunțat miercuri Poliția Română, care precizează că cercetările în acest caz sunt făcute de Parchetul Tribunalului Sibiu.

Tâlhăria a avut loc în noaptea de duminică spre luni, iar cei trei atacatori sunt de negăsit. Victima este Adrian Kreiner, om de afaceri din Sibiu, în vârstă de 50 de ani, care în urma rănilor suferite a murit marți seară, în spital.

„Cei care ne-au atacat duminică noaptea, în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit sa il omoare pe, iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Acum o oră a fost confirmat decesul, va mulțumesc pentru toate gândurile bune”, a scris pe Facebook partenera de viață a bărbatului.

Trei bărbați care purtau cagule au intrat în vila omului de afaceri în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02.30.

„Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 ani, a fost agresat fizic de autori care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi l-au imobilizat legându-l de mâini şi de picioare. Din imobil au fost sustrase mai multe ceasuri de valoare. La momentul comiterii faptelor în locuinţă se mai aflau partenera de viaţă a proprietarului, care dormea, şi fiica acestuia, în vârstă de 23 de ani. Aceasta din urmă a fost bruscată de atacatori şi ameninţată cu pistolul, cerându-i-se să indice locul unde se află banii”, a transmis Parchetul Tribunalului Sibiu, citat de Agerpres.

Atacatorii au furat din locuință ceasuri în valoare de peste 200.000 de euro, a precizat pentru Agerpres prim-procurorul adjunct Mihaela Ruginosu de la Parchetul Tribunalului Sibiu.

Potrivit acesteia, cei trei hoţi nu au furat bani din casa afaceristului sibian.

Citit 3159 ori Ultima modificare Duminică, 12 Noiembrie 2023 13:37

2 comentarii

  • postat de Cu dus, întors.
    Joi, 09 Noiembrie 2023 18:55
    109.166.130.***
    Posibil ca pontul să fie dat tocmai de cei din casă, poate și dezactivarea aparatelor de securitate, prada fiind împărțită, ceasurile în valoare de un milion de euro, valoare actualizată la hoți, restul la logodnică și fiică. Se pare că victima a murit prin asfixiere, cu o pernă pe față.
    0
    0
  • postat de macarie banu
    Miercuri, 08 Noiembrie 2023 15:46
    89.137.225.***
    ati uitat...rachetii ucraineni umbla liber prin tara......un continuu dute-vino.Cine ii baga in seama,cine le tine contul?! Este simplu.....SRI in Romania inca este zuper dar...depinde de cine plateste mai bine.Gasiti platitorul si aveti faptasul!
    2
    20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.