Sex „minor” în parcul de distracţii

Sex „minor” în parcul de distracţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Beacă Ciprian, om la 29 de ani, a fost trimis zilele acestea să dea seamă în instanţa de judecată pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată mai mică, adică de doar 14 ani.

Conform celor descrise în rechizitoriul Parchetului local, B.C. lucra ca taxator ori manipulant la diferite parcuri de distracţie din ţară. Acum un an, de exemplu, era taxator la jocul „Extrem Rocker” din parcul de distracţii organizat în zona McDonald’s. Acolo, pe 30 noiembrie 2009, adică de Sărbătorile Galaţiului, Elvira şi două prietene de-ale sale au ajuns în parcul de distracţii.

Văzându-le, omul cu taxarea s-a apropiat de ele. A aflat ce vârstă aveau copilele, în speţă că Elvira are 14 ani şi, se pare, asta l-a interesat foarte tare din moment ce, prin intermediul uneia dintre fete, i-a fixat Elvirei o întâlnire câteva zile mai târziu. S-au întâlnit, a condus-o pe fată în rulota în care lucra el şi, cu voia acesteia, au făcut amor.

A trecut o lună de zile şi lui B.C. i-a venit iar chef să o „taxeze” pe Elvira. A căutat-o la şcoală şi a rugat-o să… „fie împreună”. Şi, la începutul lui februarie 2010, în timpul vacanţei, fata s-a mai întâlnit de vreo trei ori cu taxatorul. Se plimbau un pic prin oraş, dar în cele din urmă ajungeau  tot în pat, în patul din apartamentul lui unde, tot aşa, se iubeau…

După această nouă serie de amor ce nu li se părea a fi interzis, ci doar foarte tentant, individul a pus distanţă între el şi fată şi a plecat la Iaşi, adică acolo unde-şi are, de fapt, domiciliul. Numai că, la un moment dat, a început să aibă stări de rău general şi a şi fost internată în spital. La spital, surpriză: s-a aflat că era însărcinată.

Cum-necum, fata a trebuit să spună povestea de amor părinţilor. Înfuriaţi, aceştia au făcut imediat plângere penală, astfel că B.C. a ajuns repede subiect de dosar penal şi este acuzat de raporturi sexuale cu un minor (minoră).

Ce s-a mai întâmplat cu fata nu e chiar greu de bănuit, iar ce se va  întâmpla cu amatorul de sex cu trufandale, la fel, nu-i chiar un mare mister, mai ales că mai fusese condamnat pentru furt şi tâlhărie. Acum, urmează judecata, şi cel mai probabil, pedeapsa.

Citit 2443 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.