Avocatul Cristian Săraru, reales decan al Baroului Galați

Avocatul Cristian Săraru, reales decan al Baroului Galați
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Adunarea Generală Electivă a Baroului Galați, care a avut loc la finele săptămânii trecute, a avut drept rezultat confirmarea în funcția de decan a avocatului Cristian Săraru, cel care în ultimii patru ani s-a aflat în fruntea forului profesional al apărătorilor. Cristian Săraru (48 ani) a obținut un nou mandat de patru ani cu majoritate de voturi.

Avocat din 1998, după ce a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București, Săraru se află în structurile de conducere ale Baroului încă din 2007, când a fost ales consilier. Din 2012, a ocupat și funcția de prodecan, iar de pe 22 februarie 2020 este decan.

Tot la alegerile de sâmbătă, 23 martie 2024, au fost aleși și membrii Consiliului Baroului Galați, în persoana avocaților: George Baciu, Florin Stan, Mihai Deleanu, Constantin Domnițeanu, Mihaela Alice Comănescu, Bogdan Axente, Irina Toader Câmpureanu, Ivonna Mihăilă, Valentina Andrei și Diana Grama. Comisia de Cenzori  a Baroului va fi constituită din avocații Daniela Bontea, Lucian Curteanu și Monica Curteanu, în timp ce din Comisia de Disciplină vor face parte avocații Simona Cristache, Dan Popa, Cristina Codreanu, Gabriela Savenco și Doru Huștiu.

Citit 4182 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2024 18:18

2 comentarii

 • postat de PETRACHE NICU
  Vineri, 12 Aprilie 2024 12:22
  5.13.175.***
  NU PUNETI TOTI AVOCATII AN ACEIASI ...TRAISTA...
  DISCUTATI CU MAI MUTI AVOCATI SPETA DAR FARA A DA NUME .....
  VEDETI OPINIA DUMNEALOR PRIVIND CASTIGAREA AN INSTANTA .
  DEASEMENI VEDETI SUMELE SOLICITATE DE ACESTIA CE MERITA A FI LUATE AN CONSIDERATIE ...
  1
  1
 • postat de M.E.
  Marți, 26 Martie 2024 20:06
  89.137.139.***
  Se mai gaseste in orasul asta un avocat competent, cistit, onest , care nu e corupt si care nu joaca la doua capete?! Caut avocat!
  8
  28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro