Trimis în judecată pentru molestarea soţiei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Şoimu Andrei, sexagenar din Tuluceşti, judeţul nostru, a fost trimis zilele acestea în judecată sub acuzaţia de lovire sau alte violenţe, infracţiune pe care a comis-o având ca ţintă propria nevastă. Ce-i drept, aşa cum reiese din datele cuprinse în rechizitoriul întocmit de procuror, cei doi soţi erau despărţiţi în fapt, dar nici acest amănunt nu-i dădea nicicum dreptul bărbatului să-şi molesteze soţia. Aceasta, Şoimu Alexandrina, era în ziua  de 27 noiembrie anul trecut acasă la tatăl său.

În jurul orei 15,30, în acel cadru a apărut şi soţul, Şoimu Andrei, cu care  a purtat ceva discuţii în contradictoriu. Probabil că nu s-ar fi putut altfel, din moment ce erau despărţiţi. Această realitatea nu-i permitea însă nicicum soţului să devină violent, aşa cum s-a întâmplat de fapt. Furios, bărbatul i-a repezit femeii o palmă peste faţă. Lovitura a fost atât de puternică încât femeia a căzut, momente în care  bărbatul a continuat să o lovească. I-a dat cu pumnii în cap şi cu picioarele peste tot corpul. Nu s-a oprit decât datorită ţipetelor disperate ale femeii îngrozite şi după intervenţia tatălui acesteia.

În final, femeia, care despărţită fiind a crezut că a scăpat de violenţele de tot felul ale bărbatului, s-a ales cu multiple leziuni pentru a căror vindecare a avut nevoie de 14-18 zile de îngrijiri medicale. La un interval de nouă zile însă, pe data de 6 decembrie anul trecut, femeia a făcut ceea ce trebuia să facă – o plângere la Secţia 1 de Poliţie Rurală Galaţi.

Aşa au început cercetările, soţului violent i s-a întocmit dosar penal şi următorul pas va fi judecata. În timpul cercetărilor, la audieri, Şoimu Andrei a declarat că nu a mai lovit femeia şi după ce a căzut la pământ, admiţând doar că, probabil, aceasta s-a lovit la coaste atunci când a căzut. Nici  această afirmaţie nu l-a ajutat, mai ales că nu s-a verificat cu probe, aşa că, la 60 de ani, Şoimu Andrei ar putea petrece, după judecată, ceva ani de zile dincolo de gratii.

Citit 2084 ori Ultima modificare Marți, 28 Februarie 2012 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.