Arestaţi de poliţie, lăsaţi în libertate de judecători

Arestaţi de poliţie, lăsaţi în libertate de judecători
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miercuri seară, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Rurală Smârdan au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, că la domiciliul lui Titi V. a avut loc o altercaţie între mai multe persoane şi s-a executat un foc de armă.

În baza sesizării, o echipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului, stabilind că „în seara zilei de 15.08.2012, în jurul orei 20.00, pe fondul consumului de alcool, s-a iscat un conflict spontan între Titi V., de 21 ani,  Nelu C., de 29 şi Loredan S., de 18 ani, pe de o parte şi un alt grup de cinci persoane format din Ionuţ V., de 24 ani, Alexandru S., de 24 ani, Adrian B., de 23 ani, Marius C., de 30 de ani, şi Mircea S., de 23 ani, toţi din comuna Smârdan”, după cum ne-a informat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt de la IPJ Galaţi.

Grupul celor cinci tineri a intrat în curtea lui Titi V. unde a început conflictul. Conform primelor cercetări cei cinci i-au lovit pe cei prezenţi în curte, după care Mircea S. a tras un foc de armă cu un pistol cu bile. Pentru a veni în ajutorul prietenilor săi, Alexandru S. a adus din autoturismul cu care veniseră o sabie cu intenţia de a o folosi.

„În urma conflictului, Titi V. a fost rănit uşor în regiunea lombară stângă şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Galaţi pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, dar nu a rămas internat”, a completat Bogdan Cojocaru.

Mircea S. a fost reţinut de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de armă neletală fără drept, lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu, iar S. Alexandru pentru săvârşirea infracţiunilor de port ilegal de armă albă, lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu. Deşi s-a solicitat arestarea preventivă pentru cei doi, magistraţii au decis că ei pot fi cercetaţi în libertate ei, obligând-i să nu părăsească localitatea. 

Poliţiştii continuă cercetările şi faţă de ceilalţi trei membri ai grupului, în stare de liberate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

Citit 2204 ori Ultima modificare Vineri, 17 August 2012 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.