Jandarmii gălăţeni au aplicat 51 de amenzi săptămâna trecută

Jandarmii gălăţeni au aplicat 51 de amenzi săptămâna trecută
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Săptămâna trecută, jandarmii gălăţeni au asigurat ordinea publică în patrule independente şi echipaje de intervenţie, în municipiile Galaţi şi Tecuci, pe raza judeţului, executând astfel un număr de 35 de misiuni de asigurare a ordinii publice şi 16 de menţinere. Cele mai multe misiuni ale jandarmilor au fost pe 15 august, fiind zi sărbătoare, ocazie cu care au fost şi foarte multe manifestări.

„În urma acestor misiuni, jandarmii gălăţeni au aplicat 23 de avertismente scrise şi 51 de sancţiuni contravenţionale în cuantum de 14.200 lei, au constatat două infracţiuni în flagrant cu doi autori, dar şi două infracţiuni în cooperare cu lucrătorii de la poliţie, de asemenea fiind depistaţi doi autori”, ne-a declarat Costin Barbu, purtătorul de cuvânt de la Jandarmeria Galaţi.

Echipajele Jandarmeriei Galaţi au dat curs unui număr de zece apeluri la 112 şi au sancţionat trei persoane cu avertisment scris, iar nouă cetăţeni au primit amenzi în valoare totală de 3400 de lei. „Aceste intervenţii au fost cu precădere pentru alarmarea publicului, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol ori a organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol sau, după caz, prin solicitarea intervenţiei la faţa locului, fără motiv întemeiat, şi pentru tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă”, a conchis Costin Barbu.

Trebuie reţinut şi faptul că jandarmii gălăţeni au reţinut şi un urmărit naţional care avea de ispăşit o pedeapsă de 12 ani închisoare pentru distrugere prin incendiere.

Citit 1551 ori Ultima modificare Luni, 20 August 2012 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.