Hoţi prinşi la furat în fostul sediu al Distrigaz

Hoţi prinşi la furat în fostul sediu al Distrigaz
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Un echipaj al Jandarmeriei Galaţi era în misiune pe raza Secţiei 1 Poliţie Galaţi când a observat că trei bărbaţi sustrag materiale feroase din incinta fostului sediu al Distrigaz Galaţi, situat pe str. Mihai Bravu, la nr. 10.

„În urma legitimării şi verificărilor efectuate de către jandarmi, s-a stabilit faptul că persoanele în cauză se numesc Petrică Ş., de 50 de ani, cu antecedente penale, Gheorghe Ş.,  de 22 de ani, cu antecedente penale şi Mitică Ş., de 44 de ani. Aceştia au pătruns în incinta fostului sediu al Distrigaz Galaţi, unde, cu ajutorul unor unelte (fierăstrău cu pânză de bomfaier, ciocan, rangă), au sustras materiale feroase, în scopul valorificării la un centru de colectare deşeuri metalice”, ne-a declarat costin Barbu, purtătorul de cuvânt de la Jandarmeria Galaţi.

Jandarmii au confiscat 113 Kg de fier, pe care le-au predat în custodie pe bază de proces verbal la un centru de colectare a deşeurilor feroase. Uneltele cu ajutorul cărora au sustras subansamblurile metalice au fost ridicate în vederea continuării verificărilor, urmând a fi depuse la camera de corpuri delicte a I.J.J. Galaţi”, a adăugat Costin Barbu.

Jandarmii gălăţeni le-au întocmit celor trei bărbaţi actele premergătoare săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, documentele fiind predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

În urma cu o lună de zile, jandarmii au mai prins încă cinci persoane care furau fier din aceeaşi locaţie.

Reamintim că pe data de 3 iulie, la sesizarea unui post local de televiziune, jandarmii gălăţeni au prins 5 persoane care sustrăgeau fier din aceeaşi locaţie.

Citit 2172 ori Ultima modificare Joi, 23 August 2012 18:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.