Dosarul "Case ilegale pentru magistraţi": Judecătorul Florea, acuzat de înşelăciune şi fals în declaraţii

Dosarul "Case ilegale pentru magistraţi": Judecătorul Florea, acuzat de înşelăciune şi fals în declaraţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dosarul privind ancheta referitoare la apartamentele sociale primite de mai mulţi magistraţi gălăţeni îl vizează şi pe judecătorul Robert George Florea. Magistratul a promovat în 2011 de la Judecătorie la Tribunalul Galaţi.

Se pare că Robert Florea a primit de la Consiliul Judeţean Galaţi un apartament pe strada Basarabiei. Magistratul deţinea însă, în momentul primirii apartamentului, un alt imobil, pe strada Brăilei. Imobilul cu pricina fusese cumpărat în 2002 de judecătorul Robert Florea.

Apartamentul primit de la CJ a fost vândut de familia Florea în anul 2005.

Anchetatorii au precizat în dosar că nu au reuşit să găsească declaraţia dată de magistrat în faţa notarului prin care susţinea că nu are un alt apartament. În documentul în care se vorbeşte despre declaraţia notarială este precizat şi faptul că nu a fost identificat contractul încheiat între magistrat şi Consiliul Judeţean Galaţi.

Cu toate acestea, magistratul gălăţean este anchetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi de fals în declaraţii.

Acesta este încă unul dintre numele anchetate în acest dosar. "Viaţa liberă" va continua serialul „Case ilegale pentru magistraţi”, prezentând toate persoanele acuzate de înşelăciune şi fals în declaraţii.

Citit 6352 ori Ultima modificare Joi, 18 Octombrie 2012 21:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.