Un nou mandat de arestare pe numele lui Machena, la propunerea procurorilor DIICOT

Un nou mandat de arestare pe numele lui Machena, la propunerea procurorilor DIICOT
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Magistraţii Tribunalului Galaţi au emis ieri un nou mandat de arestare în lipsă pe numele lui Ionel Moca, zis Machena. Mandatul, emis la propunerea procurorilor DIICOT, înlocuieşte interdicţia de a părăsi localitatea emisă pe numele lui Machena în dosarul în care acesta este acuzat de trafic de droguri. Termenul de 29 de zile va începe din momentul în care Ionel Moca va fi prins.

Citit 2784 ori Ultima modificare Joi, 17 Ianuarie 2013 18:49

5 comentarii

 • postat de prelungirea rahova
  Vineri, 22 Martie 2013 00:01
  machena asta e un distrus ,analfabet care pute a branza si se crede interlop,dar nu e decat un berar amarat.rusine 'presei' din galati ca prostia ei o denumesc mafie.in galati nu exista interlopi ci doar cocalari
  0
  0
  Raportează
 • postat de Omul faradelegii
  Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013 01:22
  La aproape doua luni de la accident, in sfarsit, s-a ridicat si masura interdictiei de a parasi localitatea pentru a se putea introduce o masura de dare-n urmarire finalizata cu arestare. La aproape doua luni!!! De atunci a ajuns Machena al nostru pana in Spania, daca nu cumva tocmai in Kenya...
  Dupa alte doua luni, cand poate vor constata ca nu se mai afla pe teritoriul Romaniei, se va lua in sfarsitul sfarsitului masura de a inlocui darea-n urmarire pe tara cu una internationala... Cazul Machena este o rusine pentru politia si procurarimea galatene. Nimeni nu are interes sa fie prins si nici nu va fi prins! Pe cat punem pariu?
  0
  0
  Raportează
 • postat de lora
  Vineri, 18 Ianuarie 2013 18:32
  Daca il prinde pe asta cade jumate din politia galateana!
  0
  0
  Raportează
 • postat de SRI
  Vineri, 18 Ianuarie 2013 18:30
  NU E INTERES SA IL PRINDA PENTRU CA ARE MULTI POLITISTI SI JUDECATORI SI AVOCATI LA MANA SI MULTI AU LUAT BANI DE LA EL SI FETE SI DE ASTA NU II FACE NIMENI NIMIC, ASA CA STATI LINISTITI!
  0
  0
  Raportează
 • postat de kyry
  Vineri, 18 Ianuarie 2013 17:59
  Numai sa-l prinde-ti ca cine stie pe unde umbla si cine stie daca o sa-l prinde-ti vreodata la cate a facut acest individ,cu sprijinul unor sus-pusi ! Proxenet ...traficant de droguri si ucigas ce-i drept din cupla a doua femei nevinovate ! Trebuie sa plateasca pentru ce a facut !
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.