Cu concubina la produs

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un act de prostituţie a atras unul cu violenţă, o tâlhărie. Acesta este miezul unei cauze soluţionate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi cu trimiterea în judecată, în arest preventiv, a lui Neagu David, în vârstă de 36 de ani, din Pechea, judeţul Galaţi.

Faptele de care este acuzat Neagu David au fost săvârşite în seara zilei de 12 martie a.c., atunci când s-a îndreptat cu gând de răzbunare spre o baracă din incinta unui şantier al SC Unicom SRL Galaţi, acolo unde vieţuia Iosif B., cel căruia urma să-i aplice o corecţie.

Neagu David venise la baracă pentru a-l determina pe Iosif să achite „taxa” pentru relaţiile sexuale pe care le întreţinuse cu Maria L. Aceasta, aşa cum reiese şi din referatul  Parchetului cu   privire la propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de  Neagu David, era concubina acestuia şi se ocupa cu practicarea prostituţiei.

Neagu David a intrat în baracă şi a pulverizat un spray iritant-lacrimogen asupra lui Iosif. Apoi, după ce victima agresiunii cu spray-ul a căzut, a tăbărât asupră-i cu  pumnii şi cu ce a mai apucat.

L-a ameninţat pe Iosif şi cu un cuţit, după care a luat din baracă diverse bunuri printre care şi o geacă în care Neagu şi încă două persoane  ce-l însoţeau, au găsit un card bancar de pe care şi-au şi tras 100 de lei folosind codul PIN care se afla într-o agendă din îmbrăcăminte.

De fapt, ceilalţi doi, un bărbat şi o femeie, doar au asistat la agresiune, unul dintre ei, Costel A., fiind cel care i-a luat cuţitul din mână lui Neagu David.

Dată fiind gravitatea faptelor comise, pentru săvârşirea cărora legea prevede o pedeapsă cu închisoarea pe o perioadă mai mare de patru ani persoana în cauză prezentând şi pericol pentru ordinea publică, propunerea parchetului privind arestarea preventivă a fost confirmată şi de instanţa de judecată, care a decis luarea acestei măsuri pentru o perioadă de 29 de zile.

Citit 3176 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.