Maşini oprite de Poliţia de Frontieră

Maşini oprite de Poliţia de Frontieră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au oprit în trafic, pe 25 martie, la ora 13,00, în Galaţi, un Opel Calibra cu numere de Austria (foto), condus de românul Dumitru T., de 23 de ani. În maşină se afla şi gălăţeanul Florea S., de 23 de ani, proprietarul autoturismului.

Investigaţiile au arătat că maşina nu figurează în bazele de date ale autorităţilor austriece, iar numărul de înmatriculare este semnalat că fiind furat din 29 iulie 2007.

Poliţiştii de frontieră le-au făcut dosare penale ambilor indivizi, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals.

Fals în acte

La Oancea s-a prezentat pe 26 martie, la ora 23,00 pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui microbuz Ford, George F., cu dublă cetăţenie - română şi Republică Moldova -, în vârstă de 41 de ani.

La controlul de frontieră, poliţiştii au constatat că certificatul de înmatriculare prezintă suspiciuni de fals. Verificările au arătat că maşina a fost radiată din circulaţie din decembrie 2008. Individul are dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Caravan s-a oprit la Frontieră  

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au oprit în trafic, pe 26 martie, la ora 11,00 un Opel Astra Caravan, condus de Andrei T., de 33 de ani. Cercetările au demonstrat că maşina figurează ca radiată din circulaţie în Belgia din data de 3 mai 2008, iar numărul de înmatriculare a fost atribuit unui alt autoturism.

Lui Andrei i s-a făcut dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals.

Fără permis, la Stoicani

La Poliţia de Frontieră Folteşti, un echipaj a oprit pentru control vineri, la ora 21,30, pe Drumul Naţional 26, pe raza localităţii Stoicani, o Dacie 1310, condusă de localnicul Cristian D., de 21 de ani.

Verificările au demonstrat că tânărul nu are permis de conducere. Lui Cristian i s-a făcut dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Citit 1265 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.