DEZVĂLUIRI/ Lanţul falsurilor şi şpăgilor din dosarul Aviasan

DEZVĂLUIRI/ Lanţul falsurilor şi şpăgilor din dosarul Aviasan
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Sesizat de o judecătoare că un act falsificat de gruparea "Boldea" a fost furat din dosarul cauzei, procurorul Costache Roşca, pe atunci prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, a refuzat să ia măsuri * "Ce? Gura noastră nu trebuie să mănânce?", a afirmat magistratul


Ancheta Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) scoate la iveală, prin rechizitoriul trimis judecătorilor Curţii de Apel Galaţi, numeroase detalii uluitoare cu privire la modul cum a fost capturat de gruparea Boldea terenul proprietate de stat de sub baza aviatică Aviasan. Revoltător este că o serie de oameni ai legii au devenit complici la întreaga afacere, iar procurorii apreciază că nu au făcut-o dezinteresat. Cert este că în amintitul rechizitoriu (care este o sinteză a anchetei penale) se spune negru pe alb că s-au produs fapte de corupţie.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

CLICK AICI PENTRU A DESCĂRCA ÎNTREG RECHIZITORIUL AVIASAN.

Citit 6519 ori Ultima modificare Joi, 24 Octombrie 2013 16:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.