De la barbut la cuţit!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Valea Mărului, seara zilei de 27 ianuarie 2009 s-a consumat, cel puţin la un moment dat, într-un mod dramatic pentru doi localnici. Unul, Gologan Toader, devenind agresor, celălalt, Sabin T., evident, victimă.

În acea seară, primul se îndrepta către casă şi, când era aproape să ajungă la destinaţie, a dat nas în nas cu Sabin T. şi alte trei persoane. Toţi au hotărât să se strângă acasă la Gologan pentru a juca barbut.

Au şi făcut-o, dar nu înainte de a da pe gât şi câţiva litri de vin. După câteva jocuri, trei dintre ei s-au plictisit şi au plecat agale spre domiciliu. Mai rămăsese Sabin T., care după un timp a hotărât şi el că e musai să plece spre casă.

A şi luat-o spre poartă, numai că Gologan n-a fost de acord să rămână în singurătatea zarurilor. Băut şi supărat, a ieşit în curte şi s-a luat după Sabin pe care l-a ajuns în colţul prispei după care, fără să stea pe gânduri, i-a înfipt un cuţit în partea stângă a toracelui.

Rănit grav, Sabin a reuşit cu propriile puteri să iasă din curtea  lui Gologan, prăbuşindu-se în stradă. A ajuns cu salvarea la spital unde s-a constatat că lovitura de cuţit, leziunile provocate, inclusiv atingerea inimii şi o hemoragie internă i-au pus viaţa în primejdie.

Acesta a fost motivul pentru care, după încheierea urmăririi penale, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi s-a hotărât trimiterea în judecată a lui Gologan Toader pentru tentativă de omor.

Aşa că inculpatul în cauză, în vârstă de 42 de ani, care nu mai avea antecedente penale, se va căptuşi în partea a doua a vieţii cu ceva ani de închisoare. Evident, după judecată şi dacă va fi găsit vinovat.

Citit 904 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.