Ilegalităţi şi confiscări pe calea ferată

Ilegalităţi şi confiscări pe calea ferată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma unor verificări recente făcute de o echipă de control a Gărzii Financiare – Secţia Galaţi la SC Delserv SRL Galaţi au fost constatate nereguli privind respectarea disciplinei financiare.

De la conducerea gălăţeană a instituţiei de control financiar-fiscal, am aflat că, după ce echipa de comisari a verificat documentele,  a reieşit că  societatea în cauză ar deţine componente – în valoare de 104.001,53 lei - folosite la infrastructura căii ferate. Pentru aceste componente au fost prezentat trei facturi care aveau  înscris, la rubrica furnizor, societatea Ferom SRL.

Ulterior, s-a constatat că, de fapt, cei de la SC Ferom SRL nu au avut relaţii de afaceri cu cei de la SC Delserv SRL Galaţi şi nu au emis facturile prezentate de această societate.

În această situaţie, comisarii Gărzii Financiare - Secţia Galaţi au dispus confiscarea componentelor de infrastructură pentru calea ferată în conformitate cu prevederile Legii nr.12/1990 republicată cu modificările şi completările ulterioare.

Citit 1110 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.